Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Procesy konsolidacyjne w polskim sektorze mleczarskim i ich wpływ na rozwój innowacyjności firm
(
Salacki K.
)
artykuł:
Od pierwszego kontaktu do lojalności. Elastyczny CRM to dobre relacje z klientami
(
Malecki P.
,
Miller M.
)
artykuł:
Polagra Food 2008. Złote medale MTP
(
ac
)
artykuł:
Forum w Augustowie
(
ac
)
artykuł:
Odpowiedzialność przedsiębiorców branży mleczarskiej za odpady opakowaniowe
(
Zakowska H.
)
artykuł:
Ciecze dynamiczne inteligentne chłodziwa w mleczarstwie
(
Pietrzak J. J.
)
artykuł:
10 lat firmy CSK Food Enrichment Poland
artykuł:
Polagra Food 2008. Poznaj Dobrą Żywność
artykuł:
Polagra Food 2008. Nagroda Agencji EMS
(
ac
)
artykuł:
Mgr inż. Kazimierz Chamier-Gliszczyński (27.08.1939 – 08.08.2008r.) wierny mleczarstwu i Ziemi Kujawsko-Pomorskiej „DYZIO”
(
Kapla I.
)
artykuł:
Polagra Food 2008. Krajowy Szczyt Mleczarski
(
ac
)
artykuł:
Polski rynek mleczarski na tle świata. Cz.3
(
Seremak-Bulge J.
)
artykuł:
AGROPROMOCJA 2008
(
FM
)
artykuł:
Szwedzkie Biuro Techniczne. 60 lat w Polsce
artykuł:
Inauguracja roku akademickiego
(
ac
)
artykuł:
Wpływ zmian sezonowych składu chemicznego mleka na wydatek serów twarogowych
(
Zywica R.
,
Szpendowski J.
,
Banach J. K.
,
Jamiolkowski P.
)
artykuł:
Fuzje i przejęcia jako alternatywa wzrostu organicznego – zagadnienia teoretyczne i wyniki badań empirycznych w sektorze mleczarskim. Cz.I
(
Pietrzak M.
,
Baran J.
,
Chojnowska M.
)
artykuł:
Charakterystyka wartości odżywczej sera salami produkowanego z udziałem białek serwatkowych
(
Szpendowski J.
)
artykuł:
„Dotacje w praktyce” – Nowy program – nowa szansa
(
Wasilewski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.