Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
10-11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10-11
artykuł:
Żywność porażona. Rakotwórcze mikotoksyny
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Kontrola rynku. Ocena polskiej gastronomii
artykuł:
Spotkajmy się w kawiarni!
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Opiekunowie dobrego smaku. Paszport kulinarny - patroni w gastronomii
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Menu wysokich lotów
artykuł:
Na ryby do Bergen. Trudno się dziwić Norwegom, że chcą jeść tylko ryby
artykuł:
Kapłony i pulardy - radykałki i żętyca. III Europejski Festiwal Smaku w Lublinie
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Przysmaki Krainy Wielkich Jezior. Warmia i Mazury
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Szczepanska A.
)
artykuł:
Polska cytryna w staropolskiej kuchni. Pigwa - królowa konfitur i nalewek
(
Spychaj M.
)
artykuł:
Bez śniadania ani rusz. Marketingowa wartość dodana w hotelarstwie
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Trwałość bez konserwantów. Walory zdrowotne i kulinarne kiszonek
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Sztuka zmywania. Co wyróżnia produkty Winterhalter?
artykuł:
Sięgajmy po nabiał. Tłuszcz mleczny - cenny komponent diety
(
Staniewski B.
,
Siemianowski K.
)
artykuł:
Kawior na iberyjskim lądzie. Obce wpływy w portugalskiej kuchni
(
Zatyka M.
,
Lis W.
)
artykuł:
Świeże owoce każdego dnia
(
Czarnecka B.
)
artykuł:
Nie tylko na placu Pigalle. Zastosowanie kasztanów jadalnych
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Efektywne mycie. Nowoczesna technologia w kuchni
(
Sobkiewicz S.
)
artykuł:
Kawiarniane potyczki. Polagra 2011 - Mistrzostwa Polskich Sieci Kawowych
(
Moczydlowski M.
)
artykuł:
Ekspozycja z głową. Rodzaje witryn w gastronomii
(
Grzesinska W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.