Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Prozdrowotne właściwości mikroorganizmów probiotycznych
(
Schmidt M.
,
Olejnik-Schmidt A.
)
artykuł:
Polscy producenci żywności na rynkach krajów WNP
(
Tereszczuk M.
,
Ambroziak L.
)
artykuł:
Opakowania do mleka i jego przetworów
(
Kozak W.
)
artykuł:
Chloropropanole i chloroestry w produktach spożywczych
(
Szterk A.
,
Roszko M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Kromolowska R.
,
Mikiciuk J.
,
Czerwonka M.
)
artykuł:
Metody mycia stosowane w przemyśle mleczarskim
(
Piepiorka-Stepuk J.
)
artykuł:
Zastosowanie niskiego ciśnienia w technologii żywności
(
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Efektywne rozwiązania w zarządzaniu czystością
(
Choczaj A.
)
artykuł:
Koszty pod kontrolą. System informatyczny wspomaga zarządzanie przedsiębiorstwem
(
Miller M.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Włoskie ciasteczka cantuccini z nowym, owocowym składnikiem BerryFusions Fruits
artykuł:
Dlaczego warto pić wodę butelkowaną
artykuł:
Rozpuszczalniki przyszłości – ciecze jonowe i płyny nadkrytyczne
(
Majewska E.
,
Bialecka-Florjanczyk E.
)
artykuł:
Kazeinomakropeptyd – właściwości technologiczne i żywieniowe
(
Koziol J.
,
Gustaw W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.