Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
System gwarantowanej jakości żywności QAFP
(
Czubala A.
,
Obiedzinski M. M.
,
Pisula A.
,
Rozycki M.
,
Plonka S.
,
Weglarzy K.
,
Florowski T.
,
Obiedzinski M. W.
)
artykuł:
Zdrowe odżywianie dorosłego człowieka
(
Lemanowicz K.
)
artykuł:
Dawne sposoby przechowywania i konserwowania tłuszczu
(
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Ocena jakości oferty handlowej z perspektywy klienta indywidualnego
(
Dobski P.
)
artykuł:
Jak należy płacić za jałówki rzeźne?
(
Wajda S.
)
artykuł:
Osłonki do wędlin naturalne i sztuczne
(
Gajewska-Szczerbal H.
)
artykuł:
Seminarium firmy Euro-PAN w Bialowiezy
, s. 12-13
artykuł:
Oslonki do wedlin naturalne i sztuczne
(
Gajewska-Szczerbal H.
), s. 14
artykuł:
Jak nalezy placic za jalowki rzezne?
(
Wajda S.
), s. 22-23
artykuł:
System gwarantowanej jakosci zywnosci QAFP
(
Czubala A.
,
Obiedzinski M. M.
,
Pisula A.
,
Rozycki M.
,
Plonka S.
,
Weglarzy K.
,
Florowski T.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 28-32
artykuł:
Ocena jakosci oferty handlowej z perspektywy klienta indywidualnego
(
Dobski P.
), s. 34-37
artykuł:
Zdrowe odzywianie doroslego czlowieka
(
Lemanowicz K.
), s. 38-41
artykuł:
Dawne sposoby przechowywania i konserwowania tluszczu
(
Stanislawczyk R.
), s. 44-45
artykuł:
20 lat minelo... PROMAR
, s. 47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.