Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2009
Tom
12
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The effect of composition of modified atmosphere and type of packaging film on sensory quality and physico-chemical properties of coleslaw mix
(
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Bieganska-Marecik R.
)
artykuł:
Qquality characteristics of barley varieties
(
Kawka A.
,
Chalcarz A.
,
Kolodziejczyk P.
)
artykuł:
Effect of different herbs on Alicyclobacillus acidoterrestris cultures
(
Duda-Chodak A.
,
Tarko T.
,
Gajny J.
,
Tuszynski T.
)
artykuł:
Frequency of consumption of products and foods – sources of vitamin D and calcium – among secondary school students
(
Wozniewicz M.
,
Jeszka J.
,
Sadowska K.
,
Bajerska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.