Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2008
Tom
60
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Ocena praktyk wyboru firm składujących mięso
artykuł:
Zmiany ilościowe i jakościowe miesa w trakcie jego pozyskiwania i przetwarzania
(
Pisula A.
,
Florowski T.
)
artykuł:
Prof. Edmund Kazimierz Prost
artykuł:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
(
Lekawski K.
,
Witek M.
)
artykuł:
Zagrożenia biologiczne w zakładach mięsnych
(
Bryla R.
)
artykuł:
Agroliga 2007
artykuł:
Rynek wieprzowiny szansą polskiego rolnictwa
artykuł:
Udział Polski w miedzynarodowym handlu wołowiną
(
Urban S.
)
artykuł:
CFS na targach Interpack - Dusseldorf, Niemcy
artykuł:
Waldi - tradycja i nowoczesność
(
Lekawski K.
,
Witek M.
)
artykuł:
Opakowania aktywne i inteligentne - nowe spojrzenie w przyszłość
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Norma ISO 22000:2005 a HACCP w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i jego produktów
(
Dolatowski Z. J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.