Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
2(92)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2(92)
artykuł:
Technologia produkcji kukurydzy i groszku konserwowego oraz funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym zakładzie przetwórstwa owocowo-warzywnego
(
Karczewska M.
,
Kwiecien B.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Wpływ przenikania tlenu przez opakowanie na właściwości mięsa ze szczególnym uwzględnieniem mięsa drobiowego - praca przeglądowa
(
Orkusz A.
)
artykuł:
Torf - obecne i perspektywiczne kierunki wykorzystania
(
Zebrowska M.
,
Kociolek-Balawejder E.
)
artykuł:
Produkcja energii elektrycznej z wywaru zbożowego przy użyciu bioogniwa mikrobiologicznego
(
Garncarek Z.
,
Garncarek B.
,
Tomaszewski K.
)
artykuł:
Związki o właściwościach przeciwutleniających i ich wpływ na zdrowie człowieka
(
Krakowiak A.
,
Pietkiewicz J.
)
artykuł:
Opory przepływu powietrza w złożu pulsofluidalnym z cyklicznie przemieszczanym strumieniem gazu w komorze zraszanej
(
Pieczaba B.
,
Statkiewicz K.
)
artykuł:
Logistyczny łańcuch piwa w Polsce i jego przemiany
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Ocena wpływu obróbki mechanicznej na stan warstwy wierzchniej elementów par ślizgowych metodą AES
(
Czupryk W.
,
Kobryn J.
,
Grzeszczak A.
,
Beben J.
)
artykuł:
Charakterystyka przemysłu zbożowo-młynarskiego w Polsce
(
Dziuba S.
,
Szoltysek K.
)
artykuł:
Zawartość związków przeciwutleniających w wybranych przyprawach z produkcji ekologicznej i konwencjonalnej
(
Kazimierczak R.
,
Hallmann E.
,
Zietara M.
,
Rembialkowska E.
)
artykuł:
Nietypowe słody piwowarskie - przegląd
(
Harasym J.
,
Pieciun T.
)
artykuł:
Otręby pszenne jako surowiec w biorafinerii
(
Harasym J.
)
artykuł:
Technologiczne i systemowe uwarunkowania w funkcjonowaniu wybranej Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej na podstawie produkcji mleka UHT o zawartości tłuszczu 3,2 %
(
Pawlak W.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Ziemniak jako pokarm i surowiec w przetwórstwie przemysłowym
(
Kapusta F.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.