Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Celowość stosowania zabiegu mechanicznej tenderyzacji do poprawy kruchości wieprzowiny kulinarnej
(
Magda F.
)
artykuł:
60 lat Wydawnictwa SIGMA NOT przybliża jego prezes dr inż. Andrzej Kusyk
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Strategie marketingowe zalecane przedsiębiorcom branży mięsnej
(
Urban S.
)
artykuł:
Magazynowanie i transport mięsa mrożonego
(
Chwastowska-Siwiecka I.
)
artykuł:
Problemy jakości kulinarnego mięsa wieprzowego
(
Pisula A.
,
Florowski T.
)
artykuł:
Produkcja mięsa w Unii Europejskiej
(
Judzinska A.
)
artykuł:
Dawne sposoby krótkotrwałego przechowywania mięsa
(
Stanisławczyk R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.