Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Usprawnienia w logistyce firm spożywczych
(
Bien S.
)
artykuł:
Historia piwa (3). Monografia wytwarzania piwa - jednego z najstarszych napojów ludzkości
(
Marczak J.
)
artykuł:
Motywy i bariery wdrożenia systemu HACCP w opinii kadry wybranego przedsiębiorstwa (2)
(
Borusiewicz A.
,
Sikora T.
)
artykuł:
Gorzelnictwo znowu w dołku. Mechanizmy rynkowe też mogą podlegać spekulacjom
(
Inorowicz J.
)
artykuł:
"Karta Żywienia i Aktywności Fizycznej Dzieci i Młodzieży w Szkole"
(
AB
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (64). Pierwsza ustawa nowego Parlamentu
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw - listopad 2007 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Polifenole prozdrowotne w chmielu oraz w granulatach i ekstraktach chmielowych stosowanych do produkcji piwa w Polsce (1)
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Owoce krajowe cennym surowcem winiarskim
(
Laskowska J.
,
Pogorzelski E.
)
artykuł:
Etyka w biznesie
(
Archutowska J.
)
artykuł:
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - listopad 2007 r.
artykuł:
Polski handel zagraniczny groszkiem mrożonym i konserwowym
(
Bugala A.
)
artykuł:
Preferencje, częstotliwość oraz okoliczności spożywania napojów alkoholowych wśród studentów
(
Piekut M.
)
artykuł:
Norymberska Mekka dla branży piwowarskiej i napojowej (cz. 1). BRAU Beviale 2007
(
MJP
)
artykuł:
"Żywność funkcjonalna w Polsce - dziś i jutro"
(
Karwowska A.
,
Bogacz A.
)
artykuł:
Niektóre aspekty jakości i mikrobiologicznego zanieczyszczenia świeżych i mrożonych pieczarek
(
Czapski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.