Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2010
Tom
13
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The tenderisation of wild boar meat using a calcium chloride, kefir, wine and pineapple marinade
(
Zochowska-Kujawska J.
,
Lachowicz K.
,
Sobczak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.