Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Effect of curing by injection method, massaging and pasteurization on histological changes of bovine muscles
(
Krzywdzinska-Bartkowiak M.
,
Gajewska-Szczerbal H.
)
artykuł:
Comparison of antioxidative and synergistic effects of skullcap (Scutellaria baicalensis Georgi) in sunflower oil-in-water emulsion during storage
(
Wojdylo A.
,
Oszmianski J.
,
Sokol-Letowska A.
)
artykuł:
Effects of short massaging time and drum speed on texture and structure changes of chicken and turkey breast muscles
(
Zych A.
,
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Sobczak M.
,
Zochowska-Kujawska J.
,
Kotowicz M.
)
artykuł:
Effect of enriching model meat products with oils, abundant in polyunsaturated fatty acids on the selected quality parameters
(
Makala H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.