Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
02
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Wydawca
-
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Zastosowanie metody dynamicznej do opisu reologicznych zachowan surowcow rybnych na przykladzie sledzia baltyckiego Clupea harengus L.
(
Balejko J.
), s. 5-11
artykuł:
Analiza stanu naprezen jako wyznacznik stopnia dojrzalosci serow podpuszczkowych dojrzewajacych
(
Balejko J.
,
Ungeheuer E. B.
), s. 13-18
artykuł:
Wplyw przemywania roztworami wybranych substancji chemicznych na rozpuszczalnosc bialek w rozdrobnionym miesie dorsza
(
Bortnowska G.
), s. 19-30
artykuł:
Wplyw wybranych skrobi modyfikowanych na cechy jakosciowe i trwalosc kefiru
(
Jasinska M.
,
Mituniewicz-Malek A.
,
Wasik K.
,
Dmytrow I.
), s. 47-64
artykuł:
Porownanie wplywu spozywania ryb chudych i tlustych w diecie niskoenergetycznej na skladniki lipidowe surowicy krwi
(
Kolakowska A.
,
Grala A.
), s. 65-71
artykuł:
Wartosc technologiczna skarpa Psetta maxima [L.] Cz.II. Sezonowe wahania skladu chemicznego miesa
(
Kolakowski E.
,
Bednarczyk B.
,
Podolski T.
), s. 73-80
artykuł:
Wplyw dodatku miesa dzikow na teksture drobno rozdrobnionych modelowanych farszow miesnych
(
Lachowicz K.
,
Zochowska J.
), s. 81-87
artykuł:
Wplyw roznego udzialu weglowodanow i tluszczu w paszach przemyslowych na przyrosty masy, sklad chemiczny ciala oraz poziomy glukozy i triacylogliceroli we krwi karpia [Cyprinus carpio L.] chowanego w wodzie pochlodniczej
(
Stepanowska K.
), s. 89-96
artykuł:
Zmiany skladu polienowych kwasow tluszczowych w lipidach tkanki miesniowej sledzia baltyckiego [Clupea harengus membras L.] w cyklu rocznym
(
Szczygielski M.
), s. 97-105
artykuł:
Zawartosc wybranych polichlorowanych weglowodorow w olejach jadalnych
(
Ciereszko W.
), s. 31036
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.