Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
32-33
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
1995-1996
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
32-33
artykuł:
Ocena jakosci miesa tucznikow ze skupu rynkowego
(
Grzeskowiak E.
), s. 5-14
artykuł:
Obiektywna metoda oceny stopnia okarmienia zwierzat rzeznych
(
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Wichlacz H.
,
Mularewicz Z.
), s. 15-27
artykuł:
Wartosc rzezna tucznikow w zaleznosci od sposobu pojenia przed ubojem i pory roku
(
Bak T.
,
Wajda S.
), s. 29-39
artykuł:
Wartosc rzezna jagniat owcy kamienieckiej oraz jej mieszancow po trykach ras miesnych
(
Brzostowski H.
,
Milewski S.
,
Tanski Z.
), s. 41-50
artykuł:
Wplyw wieku na wartosc rzezna jagniat owcy kamienieckiej oraz jej mieszancow F1 po trykach ras miesnych
(
Brzostowski H.
,
Milewski S.
,
Tanski Z.
), s. 51-61
artykuł:
Wartosc rzezna kozlat rasy bialej uszlachetnionej oraz wlasciwosci fizykochemiczne ich miesa
(
Pieniak-Lendzion K.
,
Szeliga W.
), s. 63-68
artykuł:
Wplyw rasy, plci i poziomu zywienia swin na wielkosc parametrow hematologicznych i metabolicznych oraz aktywnosc wybranych enzymow surowicy krwi
(
Kondracki S.
,
Saba L.
,
Bis-Wencel H.
), s. 69-78
artykuł:
Wplyw nastrzykiwania roztworami chlorku wapnia i askorbinianu sodu na niektore jakosciowe cechy miesa krow
(
Wichlacz H.
,
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
), s. 79-87
artykuł:
Wplyw szybkosci wychladzania poubojowego na niektore cechy ilosciowe i jakosciowe miesa wolowego
(
Borzuta K.
), s. 89-107
artykuł:
Wplyw zamrazalniczego przechowywania na jakosc miesa tryczkow owcy kamienieckiej i jej mieszancow
(
Brzostowski H.
,
Milewski S.
,
Tanski Z.
), s. 109-117
artykuł:
Zafalszowania miesa [ przeglad metod wykrywania ]
(
Rak L.
), s. 119-134
artykuł:
Krioprotektanty w mrozonym miesie
(
Tomaniak A.
), s. 135-144
artykuł:
Peklowanie wieprzowych surowcow podrobowych
(
Fornalik H.
,
Klossowska B.
,
Zawadzka K.
), s. 145-160
artykuł:
Influence of soya proteins on microstructure of meat batter
(
Makala H.
), s. 161-170
artykuł:
Factors related to pork meat binding ability
(
Olkiewicz M.
,
Tyszkiewicz I.
,
Senik I.
), s. 171-180
artykuł:
the trials of obtaining of feeding preparations from soapstocks
(
Platek T.
,
Katzer A.
,
Wegrowski J.
), s. 181-192
artykuł:
Optymalizacja parametrow obrobki sruty rzepakowej w tosterze pod katem zachowania maksymalnej ilosci lizyny dostepnej
(
Minkowski K.
), s. 193-202
artykuł:
Content of smoke components in some meat products
(
Borys A.
), s. 203-212
artykuł:
Zastosowania kolagenu zwierzecego w medycynie
(
Tederko A.
,
Braczko M.
), s. 213-224
artykuł:
Badanie wplywu wysokiej zawartosci substancji akstrahujacych sie eterem naftowym w mieszaninie kompostowej na proces kompostowania odpadow [ osadow sciekowych ] z zakladow miesnych
(
Orzeszko G.
,
Sutarzewicz D.
), s. 225-233
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.