Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
64
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
64
artykuł:
Ocena czystosci mikrobiologicznej powierzchni produkcyjnych i rak pracownikow w zakladach przemyslu miesnego
(
Krolasik J.
,
Krepska M.
,
Majczyna D.
,
Szosland-Faltyn A.
), s. 5-12
artykuł:
Zastosowanie metod biologii molekularnej do identyfikacji i roznicowania szczepow bakterii fermentacji mlekowej o znaczeniu aplikacyjnym
(
Zawadzka-Skomial J.
,
Piasecka-Jozwiak K.
,
Kotyrba D.
,
Chablowska B.
), s. 13-28
artykuł:
Ocena zdolnosci szczepow z rodzaju Lactobacillus sp. do obnizania zawartosci aflatoksyny B1 w srodowisku
(
Suterska A.
,
Zielinska K.
,
Stecka K.
,
Miecznikowski A.
,
Kuprys M.
), s. 29-42
artykuł:
Zmiennosc szczepowa u przemyslowych drozdzy piwowarskich i winiarskich Saccharomyces cerevisiae przy zastosowaniu metody RAPD
(
Misiewicz A.
,
Dzielakowska A.
,
Goryluk A.
,
Wroblewska-Kabba S.
), s. 43-56
artykuł:
Wykorzystanie metody PCR do identyfikacji rodzajowej szczepow Fusarium izolowanych z ziarna pszenicy
(
Suchorzynska M.
,
Spera M.
,
Misiewicz A.
), s. 57-65
artykuł:
Wplyw kwasow organicznych na kielkowanie przetrwalnikow i rozwoj populacji szczepow Alicyclobacillus acidoterrestris
(
Sokolowska B.
,
Laniewska-Trokenheim L.
,
Niezgoda J.
,
Bytonska M.
), s. 66-76
artykuł:
Badania trwalosci wybranych produktow gastronomicznych o aktywnosci wody [aw] wiekszej niz 0,96, pakowanych w atmosferze modyfikowanej
(
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Markowska J.
,
Egierski K.
), s. 77-84
artykuł:
Badania nad poprawa jakosci i trwalosci pakowanych chlodzonych miesnych wyrobow kulinarnych
(
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Markowska J.
,
Egierski K.
), s. 85-94
artykuł:
Wplyw procesu slodowania wybranych odmian jeczmienia browarnego na zawartosc kwasu szczawiowego w slodzie i brzeczce
(
Salamon A.
,
Brudzynski A.
), s. 95-104
artykuł:
Zmiany kwasowosci tluszczowej w trakcie przechowywania wybranych przetworow zbozowych [kasze i platki]
(
Szafranska A.
), s. 105-120
artykuł:
Zmiany kwasowosci tluszczowej w trakcie przechowywania maki pszennej i zytniej
(
Szafranska A.
), s. 121-136
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.