Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
62
Czasopismo
Dendrobiology
Wydawca
-
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
62
artykuł:
Seasonal patterns of free proline and carbohydrate levels in cherry laurel (Prunus laurocerasus) and ivy (Hederea helix) leaves and resistance to freezing and water deficit
(
Bandurska H.
,
Plachta M.
,
Woszczyk M.
), s. 3-9
artykuł:
Development of the multilayered epidermis covering fruit of Sorbus torminalis (Rosaceae)
(
Bednorz L.
,
Wojciechowicz M. K.
), s. 11-16
artykuł:
Effect of canopy density on the defoliation of the European silver fir (Abies alba Mill.) due to heavy industrial pollution
(
Filipiak M.
,
Napierala-Filipiak A.
), s. 17-22
artykuł:
Genetic variation of the relict and endangered population of Chamaedaphne calyculata (Ericaceae) in Poland
(
Szczecinska M.
,
Sawicki J.
,
Wasowicz K.
,
Holdynski C.
), s. 23-33
artykuł:
A scanner-based approach to soil profile-wall mapping of root distribution
(
Dauer J. M.
,
Withington J. M.
,
Oleksyn J.
,
Chorover J.
,
Chadwick O. A.
,
Reich P. B.
,
Eissenstat D. M.
), s. 35-40
artykuł:
Wood anatomy of ivy-hosting black alder (Alnus glutinosa Gaertn.)
(
Yaman B.
), s. 41-45
artykuł:
Effect of fulvic and humic organic acids and calcium on growth and chlorophyll content of tree species grown under salt stress
(
Marosz A.
), s. 47-53
artykuł:
Photosynthetic rates and water use efficiencies in three climber species grown in different exposures at urban and suburban sites
(
Borowski J.
,
Loboda T.
,
Pietkiewicz S.
), s. 55-61
artykuł:
ISSR analysis of chosen Gleditsia accessions obtained from Polish collections
(
Smolik M.
,
Kubus M.
), s. 63-70
artykuł:
Pollen morphological variability of Polish native species of Rosa L. (Rosaceae)
(
Wronska-Pilarek D.
,
Jagodzinski A. M.
), s. 71-82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.