Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
28
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Wydawca
-
Rocznik
1995
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
28
artykuł:
Wheat gliadins as potential precursors of bioactive peptides
(
Dziuba J.
,
Minkiewicz P.
,
Puszka K.
), s. 3-16
artykuł:
Bialka bobiku
(
Darewicz M.
,
Kostyra H.
), s. 17-30
artykuł:
Changes in orotic acid content in milk upon heat treatment and fermentation
(
Kisza J.
,
Kroll J.
,
Juskiewicz M.
), s. 30-40
artykuł:
Zastosowanie mikrobiologicznego preparatu przyspieszajacego dojrzewanie sera w produkcji serwitu tylzyckiego
(
Jarmul I.
,
Reps A.
,
Leman H.
), s. 41-48
artykuł:
Mozliwosci zastosowania pradu elektrycznego w procesie peklowania miesa
(
Zywica R.
,
Cierach M.
), s. 49-54
artykuł:
Zawartosc chlorku sodu, azotynow i azotanow w miesie peklowanym pod dzialaniem pradu elektrycznego
(
Cierach M.
,
Zywica R.
), s. 55-61
artykuł:
Barwa miesa peklowanego pod dzialaniem pradu elektrycznego
(
Cierach M.
,
Zywica R.
,
Konopka I.
), s. 63-71
artykuł:
Tekstura miesa peklowanego pod dzialaniem pradu elektrycznego
(
Cierach M.
,
Majewska K.
,
Zywica R.
,
Bojarska U.
), s. 73-80
artykuł:
Wlasciwosci sorpcyjne miesa peklowanego w polu pradu elektrycznego
(
Cierach M.
,
Zywica R.
), s. 81-88
artykuł:
Wplyw sposobu zywienia indykow na zmiany zachodzace podczas obrobki cieplnej miesa
(
Pomianowski J. F.
,
Majewska T.
,
Borowski J.
), s. 89-98
artykuł:
Zmiany wybranych wyroznikow jakosci w czasie przygotowania oraz przechowywania potraw z miesa indyczego
(
Borowski J.
,
Karpinska M.
), s. 99-107
artykuł:
Application of oat grain in extrusion - cooking
(
Fornal L.
,
Majewska K.
,
Kondrusik R.
,
Wojcik E.
), s. 109-118
artykuł:
Nowe odmiany grochu - ich wartosc technologiczna i odzywcza. Cz.1. Wartosc odzywcza nasion odmian uprawnych i form kolekcyjnych grochu
(
Borowska J.
,
Zadernowski R.
,
Markiewicz K.
,
Pierzynowska-Korniak G.
,
Kozikowski W.
,
Swiecicki W.
), s. 119-131
artykuł:
Nowe odmiany bobu - ich wartosc technologiczna i odzywcza. Cz.3. Zmiany zawartosci skladnikow chemicznych nasion bobu podczas produkcji konserw
(
Zadernowski R.
,
Borowska J.
,
Markiewicz K.
,
Kozikowski W.
), s. 133-143
artykuł:
Wplyw dodatku KCL do solanki i czasu solenia na wartosc odzywcza bialka serow dojrzewajacych
(
Klobukowski J.
,
Kozikowski W.
,
Cichon R.
,
Reps A.
), s. 145-156
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.