Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
65
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Wydawca
-
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
65
artykuł:
Synthesis of optically pure odour compounds from commercial castor oil
(
Kula J.
)
artykuł:
Przenikanie skladnikow nieorganicznych z tkanki buraczanej do fazy cieklej w procesie modelowej ekstrakcji przeciwpradowej
(
Wnuk B.
,
Wawro S.
,
Lisik K.
,
Szwajcowska K.
), s. 5-19
artykuł:
Otrzymywanie i wlasciwosci stalego, niepylistego preparatu subtilizyny do proszkow pioracych
(
Trzmiel T.
), s. 29-39
artykuł:
Charakterystyka termicznej obrobki ziarna kakaowego
(
Nebesny E.
,
Motyl L.
), s. 41-58
artykuł:
Urzadzenie do ciaglego pomiaru wilgotnosci mas czekoladowych
(
Grabka J.
,
Brzezinski S.
,
Palka A.
), s. 59-65
artykuł:
Inaktywacja przetrwalnikow Bacillus stearothermophilus w srodowiskach modelowych
(
Iciek J.
,
Krolikowska M.
), s. 67-77
artykuł:
Skomputeryzowany system sterowania hodowla bakterii aerobowych w fermentorze
(
Trzmiel T.
), s. 79-90
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.