Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
46
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
1992
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
46
artykuł:
Otrzymywanie mutantow Trichoderma reesei - nadproducentow enzymow celulolitycznych
(
Czajkowska D.
,
Ilnicka-Olejniczak O.
,
Witkowska-Gwiazdowska A.
), s. 5-19
artykuł:
Opracowanie metodyki oznaczania zawartosci miazszu w kremogenach oraz nektarach jedno-i wieloskladnikowych
(
Danielczuk J.
,
Wilczynska G.
,
Jakubowski A.
), s. 20-32
artykuł:
Proba zasatosowania techniki HPLC do oznaczania kwasu mlekowego w sokach jablkowych i fermentowanych sokach warzywnych
(
Czerwiecki L.
,
Szymczyk K.
), s. 33-47
artykuł:
Wydzielanie oraz wstepna charakterystyka prekursorow Beta-damascenonu z jablek z zasosowaniem metod chromatograficzno-sensorycznych
(
Skapska S.
), s. 48-63
artykuł:
Wystepowanie kadmu w odzywkach owocowych i owocowo-warzywnych dla niemowlat i dzieci do lat 3
(
Jedrzejczak R.
,
Szteke B.
), s. 64-71
artykuł:
Metoda oznaczania alternariotoksyn w wybranych surowcach i przetworach owocowych i warzywnych
(
Giryn H.
), s. 72-81
artykuł:
Wplyw jednostkowych procesow technologicznych na zawartosc wybranych pestycydow w przetworach z czarnej porzeczki.Czesc I.Zbadanie chemicznej degradacji fungicydow etyleno-bis-ditriokarbaminianowych podczas produkcji...
(
Zbiec M. A.
,
Lipowska T.
,
Danielewska B.
), s. 82-94
artykuł:
Oznaczanie linuronu w marchwi
(
Groszcz H.
,
Lipowska T.
), s. 95-101
artykuł:
Nowe sosy warzywne w zywieniu
(
Owczarek L.
,
Sewer-Lewandowska B.
,
Lipowski J.
), s. 102-116
artykuł:
Aplikacyjne badania opakowan z wielowartwowej folii do sterylizowanych konserw.Czesc III Badania jakosci i trwalosci wybranych konserw
(
Sewer-Lewandowska B.
,
Jasek H.
,
Rajzer D.
,
Bar S.
), s. 117-134
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.