Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
23
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
23
artykuł:
Wlasciwosci dynamiczne nagrzewania powietrza do suszenia zywnosci
(
Janus P.
,
Gawalek J.
), s. 3-9
artykuł:
Roznice w wysyceniu organizmu witamina C pochodzaca ze zrodel naturalnych i z suplementacji u chorych na cukrzyce
(
Hyzyk A. K.
,
Romankow J.
), s. 11-19
artykuł:
Wplyw hormonow plciowych na preferencje smakowe szczurow
(
Galinski G.
,
Gawecki J.
,
Regula J.
,
Tubacka M.
), s. 21-29
artykuł:
Konsystencja wyrobow maslopodobnych z dodatkiem oleju slonecznikowego
(
Kroll J.
,
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
), s. 31-39
artykuł:
Pomiar bioluminescencji bakteryjnej jako wskaznik biotoksycznosci sciekow
(
Uchman W.
,
Komorowski P.
), s. 41-47
artykuł:
Wplyw parametrow procesu oczyszczania sciekow na aktywnosc proteolityczna osadow czynnych nadmiernych z biologicznych oczyszczalni sciekow mleczarskich
(
Piasecki M.
,
Tomczak E.
), s. 49-58
artykuł:
Wplyw biopreparatu Enzybac na usuwanie zanieczyszczen w przydomowych oczyszczalniach sciekow
(
Blazejewski R.
,
Piotrowska E.
,
Piasecki M.
), s. 59-66
artykuł:
Proba zastosowania aparatu SPECTRO-PEN do szybkiej oceny barwy szynki wysoko wydajnej
(
Krysztofiak K.
,
Konieczny P.
,
Wybraniec L.
,
Uchman W.
), s. 67-74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.