Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
ISO 9002 i HACCP - zintegrowany system jakosci dla Zakladu Inco-Veritas SA w Bialym Dunajcu
, s. 6
artykuł:
IV konferencja naukowo techniczna Polskiej Izby Dodatkow do Zywnosci
, s. 8
artykuł:
Zaklad Przetworstwa Miesnego GROT - w czolowce firm miesnych
, s. 8
artykuł:
Podaz i ceny miesa w latach 1999-2000
(
Swietlik K.
), s. 16
artykuł:
Niepowtarzalna oferta smakow
, s. 20
artykuł:
Peklowanie
, s. 26-28
artykuł:
Wplyw wybranych dodatkow funkcjonalnych na jakosc niskotluszczowych kielbas drobno rozdrobnionych
(
Adamczak L.
,
Slowinski M.
,
Plewnicka M.
), s. 36-40
artykuł:
Nowosci w dziedzinie pakowania miesa i produktow miesnych
, s. 46
artykuł:
Zanim dojdzie do reklamacji
(
Jozwiak A.
), s. 53-54
artykuł:
Folie barierowe Gasiorpak
(
Konojacki Z.
), s. 55-56
artykuł:
Badania tekstury dostarczaja danych do produkcji nowych przekasek z miesa
, s. 56-57
artykuł:
Pod kontrola - zastosowanie Robin Plus OW-SL do przedluzania trwalosci i stabilizacji wyrobow miesnych
(
Maesmans G.
,
Mazurkow M.
,
Verheye J.
), s. 58
artykuł:
Szeroki zakres zastosowan oslonek Walsroder Faserdarm
, s. 59
artykuł:
Planowanie i sterowanie produkcja w systemie CSB
(
Studer M.
,
Szablewski J.
), s. 60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.