Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
Rocznik
2003
Tom
21
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Nutritional factors modifying pork quality
(
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Urbaniak M.
)
artykuł:
Genetic determination of pig's carcass meat deposition and hypothesis of a major gene. Principles for the organization of selection on this criterion
(
Burlot T.
,
Naveau J.
)
artykuł:
Selected traits of Polish pedigree pigs - progress in the carcass meat deposition and meat quality
(
Rozycki M.
)
artykuł:
Pre-slaughter handling of pigs
(
Wajda S.
,
Denaburski J.
)
artykuł:
Liquid feeding of pigs. I. Potential for reducing environmental impact and for improving productivity
(
Brooks P. H.
,
Beal J. D.
,
Niven S.
)
artykuł:
The quality of pork - its characteristics and the requirements of the consumers and meat processing plants
(
Kortz J.
)
artykuł:
Glycolytic potential as meat quality determinant
(
Monin G.
,
Przybylski W.
,
Kocwin-Podsiadla M.
)
artykuł:
Muscle fibre types in pigs of different genotypes in relation to meat quality
(
Klosowska D.
,
Fiedler I.
)
artykuł:
Myonuclear accretion - a brief review
(
Mozdziak P. E.
,
Giamario C.
,
Petitte J. N.
)
artykuł:
Liquid feeding of pigs. II. Potential for improving pig health and food safety
(
Brooks P. H.
,
Beal J. D.
,
Niven S.
,
Demeckova V.
)
artykuł:
The effect of interaction between genotypes at loci CAST, RYR1 and RN on pig carcass quality and pork traits - a review
(
Kocwin-Podsiadla M.
,
Kuryl J.
)
artykuł:
The value of pig breeding herds in Germany and progress in improvement of meatiness and pork quality
(
Rosner F.
,
Von Lengerken G.
,
Maak S.
)
artykuł:
Muscle proteins and their changes in the process of meat tenderization
(
Pospiech E.
,
Grzes B.
,
Lyczynski A.
,
Borzuta K.
,
Szalata M.
,
Mikolajczak B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.