Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2004
Tom
07
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Flow behaviour of goat's milk yoghurts and bioyoghurts
(
Domagala J.
,
Juszczak L.
)
artykuł:
The effect of modified atmosphere packaging on the quality of minimally processed apples
(
Bieganska-Marecik R.
,
Czapski J.
,
Czaczyk K.
)
artykuł:
Relationships and correlation between brewery traits of the spring barley varieties
(
Bichonski A.
,
Smialowski T.
)
artykuł:
Influence of retardants on yields and some quality characters of winter wheat
(
Leszczynska D.
,
Cacak-Pietrzak G.
)
artykuł:
The vitamin B2 content of fresh and stored hen eggs
(
Otles S.
,
Hisil Y.
)
artykuł:
Rheological properties of maltodextrine gels
(
Slominska L.
,
Krzyzaniak W.
,
Stempin K.
)
artykuł:
A comparison of processability of selected varieties of celeriac for the production of minimally processed shredded celeriac
(
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Czapski J.
)
artykuł:
Levan production by Bacillus subtilis DSM 347 strain
(
Szwengiel A.
,
Czarnecka M.
,
Roszyk H.
,
Czarnecki Z.
)
artykuł:
Effects of heating and pressurization on foaming properties of beta-lactoglobulin
(
Leman J.
,
Dolgan T.
)
artykuł:
The influence of additional enzymes treatment of corn and potato mix starches on filtration properties of hydrolysates
(
Slominska L.
,
Wisniewska D.
,
Niedbach J.
)
artykuł:
Effect of gum arabic and modified starch on stability of beverage emulsions
(
Dluzewska E.
,
Panasiewicz M.
,
Leszczynski K.
)
artykuł:
Possibilities assessment of a colour modification in Wiener sausages made with plasma proteins
(
Krysztofiak K.
)
artykuł:
Biodegradation of potato slops with a mixed population of bacteria of the genus Bacillus - determination of the process conditions
(
Cibis E.
,
Krzywonos M.
,
Trojanowska K.
,
Miskiewicz T.
,
Ryznar A.
)
artykuł:
Acrylamide in food - formation of acrylamide and its damages to health
(
Otles S.
,
Otles S.
)
artykuł:
Measurement of colour parameters as an index of the hydroxymethylfurfural content in the UHT sterilised milk during its storage
(
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
,
Dankow R.
)
artykuł:
Effect of storage time on cholesterol oxidation products in metka type sausage
(
Zaborowska Z.
,
Uchman W.
,
Bilska A.
,
Jelen H.
,
Rudzinska M.
,
Wasowicz E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.