Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2003
Tom
12
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw wysokich cisnien na jakosc i trwalosc gotowanych wedzonek wieprzowych
(
Pietrzak D.
,
Mroczek J.
), s. 4-7
artykuł:
Badania modelowe oddzielania wody z rozdrobnionych surowcow rybnych w polu sily odsrodkowej
(
Dowgiallo A.
), s. 9-11
artykuł:
Analiza teoretyczna wybranych parametrow geometrycznych rozdrabniacza z walcami rowkowymi
(
Mieszkalski L.
), s. 12-15
artykuł:
Badanie zaleznosci czasu rozdrabniania od rodzaju i wilgotnosci ziarna zboz
(
Kowalik K.
,
Opielak M.
), s. 16-17
artykuł:
Pomiar wysokosci szczeliny homogenizujacej w homogenizatorze CHO03 przy zastosowaniu czujnika swiatlowodowego
(
Komsta H.
,
Olszewski K.
), s. 18-20
artykuł:
Optymalizacja procesu mieszania metoda ze zbiornika do zbiornika ziarnistych ukladow niejednorodnych. Matematyczny model dwuwymiarowy - cz.I
(
Tukiendorf M.
), s. 21-23
artykuł:
Wskazniki jednostkowego zuzycia energii elektrycznej w urzadzeniach linii technologicznej do suszenia korzeni selerow
(
Janus P.
), s. 24-27
artykuł:
Znaczenie suszenia owocow i warzyw
(
Janowicz M.
,
Lenart A.
), s. 28-32
artykuł:
Przemiany strukturalne w sektorze rolno-zywnosciowym w Polsce na tle tendencji w Unii Europejskiej i w Stanach Zjednoczonych
(
Niemczyk J.
), s. 33-37
artykuł:
Nowoczesne maszyny dla przemyslu spozywczego produkowane w Instytucie Maszyn Spozywczych. Czesc III
(
Jop S.
), s. 38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.