Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Zywnosc wygodna - szybka,latwa i trwala
(
Tyszkiewicz I.
), s. 7-8
artykuł:
Przetwory miesne typu zywnosci wygodnej
(
Kowalski Z.
), s. 9-11
artykuł:
Wielkopolska spolecznosc rzeznikow i wedliniarzy w okresie II Rzeczpospolitej
(
Pezacki W.
), s. 16-21
artykuł:
Obiektywna klasyfikacja poubojowa tusz wieprzowych w RFN
(
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Kien S.
,
Kowalski Z.
), s. 22-24
artykuł:
XXXIX Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii [ICMST] w Calgary w Kanadzie
(
Tyszkiewicz I.
), s. 24-26
artykuł:
Wplyw panierowania i smazenia zanurzeniowego tuszek kurczat na utlenianie lipidow miesa podczas chlodniczego przechowywania
(
Pikul J.
,
Wojciechowska K.
), s. 27-30
artykuł:
Przydatnosc aparatu PIGLOS 105 i ULTRA-Fom do oceny wartosci rzeznej trzody chlewnej
(
Wajda S.
,
Rozycki M.
,
Nowakowski J.
,
Bak T.
,
Denaburski J.
), s. 31-34
artykuł:
Zmiany wartosci rzeznej i jakosci miesa mlodego bydla ze skupu rynkowego
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Wichlacz H.
), s. 34-36
artykuł:
Stres zwierzat a jakosc miesa wieprzowego
(
Bykowski W.
), s. 37-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.