Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2000
Tom
35
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Integracja systemow zarzadzania jakoscia i ochrona srodowiska. Czesc 1
(
Skowron E.
,
Skowron A.
), s. 5-7
artykuł:
Najnowsze trendy w urzadzeniach chlodniczych supermarketow. Czy efektywnosc energetyczna jest glownym kryterium?
(
Lundoquist P. G.
), s. 8-13
artykuł:
Wady techniczne izolacji termicznych
(
Perz K.
), s. 14-18
artykuł:
Czy amoniak jako czynnik chlodniczy jest bezpieczny?
(
Zakrzewski B.
), s. 20-23
artykuł:
Efekty ekonomiczne zwiazane ze sposobem schladzania i zamrazania miesa wolowego
(
Koziol J.
,
Gazda W.
), s. 30-34
artykuł:
Konferencja w Licheniu
(
Polak E.
), s. 34-37
artykuł:
Wybrane zagadnienia obrobki chlodniczej brokula wloskiego, a niektore jego wlasciwosci po rozmrozeniu
(
Kluza F.
,
Domin M.
,
Wolak S.
), s. 40-42
artykuł:
Jakosc lodow smietankowych z obnizona zawartoscia laktozy
(
Dankow R.
,
Pikul J.
,
Oziemkowski P.
), s. 44-46
artykuł:
Model matematyczny procesu schladzania pryzm ziemniaczanych przy aktywnej wentylacji
(
Mikucki K.
), s. 46-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.