Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Rozmawiamy z Przemyslawem Chabowskim prezesem Polskiego Zwiazku Producentow, Eksporterow i Importerow Miesa
(
Lekawski K.
), s. 20-21
artykuł:
Polagra 2000
, s. 22
artykuł:
Spotkanie dyskusyjne
, s. 23
artykuł:
Zlote medale Miedzynarodowych Targow Poznanskich Polagra Food 2000
, s. 24-25
artykuł:
Dziesiec lat BARTKA
(
Lekawski K.
), s. 36-37
artykuł:
Stan i tendencje rozwojowe uboju i przetworstwa miesnego
(
Urban R.
), s. 38
artykuł:
Produkcja fermentowanych wedlin surowych. Czesc I
(
Pezacki W.
), s. 46
artykuł:
Viessmann - wiecej niz cieplo
(
Murzyn T.
,
Stawinski P.
), s. 54-57
artykuł:
Befsztyk skruszony dynamitem
(
Duda Z.
), s. 58-60
artykuł:
Systemy pakowania
, s. 62-63
artykuł:
Doswiadczenia we wdrazaniu HACCP
(
Witkowska H.
), s. 64
artykuł:
68 Sesja Generalna Miedzynarodowego Urzedu do spraw Epizootii
(
Lis H.
), s. 70-72
artykuł:
Forum rzemieslnicze branzy miesnej
, s. 80
artykuł:
Targi SUFFA 2000 - jakie byly i co przyniosly
, s. 81
artykuł:
Co rzemieslnik wiedziec powinien
, s. 82-83
artykuł:
Seminarium w Bieszczadach
, s. 84
artykuł:
Badania tekstury dostarczaja danych do produkcji nowych przekasek z miesa
, s. 86
artykuł:
Seminarium na Mazurach
, s. 86
artykuł:
Konferencja prasowa Glownego Lekarza Weterynarii
, s. 87
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.