Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1992
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
PEK-POL nalezy do spolek o najbardziej skutecznym dzialaniu
(
Kuhlcke R.
), s. 2-3
artykuł:
Animex sprywatyzowany
, s. 4
artykuł:
Problemy czesciowej modernizacji i budowania od podstaw
, s. 6-7
artykuł:
Nawierzchnie podlogowe i bezpieczne buty pomagaja unikac wypadkow przy pracy
, s. 8-9
artykuł:
Rozwoj sklepow miesnych na przykladzie Niemiec
(
Richter J.
), s. 10
artykuł:
Kompleksowe procesy biochemiczne
(
Mathes M.
), s. 14-17
artykuł:
Przodujaca technika w produkcji miesnej
, s. 18-20
artykuł:
Pakowanie miesa swiezego za pomoca pakowarki prozniowej
, s. 28-31
artykuł:
Higiena to alfa i omega bezpiecznej produkcji
(
Kuhlcke R.
), s. 32-35
artykuł:
Co nalezy wiedziec o EPD i jego zastosowaniu w przemysle miesnym
, s. 36
artykuł:
Smak sukcesu to sukces smaku
, s. 43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.