Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Effect of soaking and cooking on water holding and sensory characteristics of cooked lentils
(
Dostalova J.
,
Divisova J.
,
Pokorny J.
)
artykuł:
Viability of Lactobacillus acidophilus in fermented milk products during refrigerated storage
(
Bolin Z.
,
Libudzisz Z.
,
Moneta J.
)
artykuł:
Thermolysis of pectins with biogenic amino acids
(
Sikora M.
,
Tomasik P.
,
Araki K.
), s. 391-400
artykuł:
Studies on edible glues and thickeners. II. Quarternary saccharide-apple pectin-polysaccharide-water systems
(
Mazurkiewicz J.
,
Zaleska H.
,
Zaplotny J.
), s. 401-406
artykuł:
Effect of diacylglycerols formed during enzymatic interesterification of fats on the stability of crystal forms
(
Ledochowska E.
), s. 407-415
artykuł:
Changes of glycoalkaloid content in potato tubers of selected varieties during vegetation and storage
(
Cieslik E.
,
Praznik W.
), s. 417-422
artykuł:
Activity and stability of lipoxygenase from sunflower and pumpkin seeds in relation to extraction mixtures used
(
Kubicka E.
,
Jedrychowski L.
), s. 423-429
artykuł:
Antitrypsin activity and level of alkylresorcinols in hybrid kernels of x triticosecale Wittmack with Agrotriticum and in parental forms
(
Makarska E.
,
Gruszecka D.
), s. 431-435
artykuł:
Effect of roasting and secondary fermentation on cocoa bean enrichment
(
Nebesny E.
,
Rutkowski J.
), s. 437-445
artykuł:
Application of beta-glucosidase in pressureless mashing of rye
(
Czuprynski B.
,
Trzcinska M.
,
Klosowski G.
,
Sieliwanowicz B.
), s. 447-453
artykuł:
Characteristics of pressurized ripened cheeses
(
Kolakowski P.
,
Reps A.
,
Babuchowski A.
), s. 473-483
artykuł:
Effect of cold storage of milk on functional properties of casein
(
Dziuba J.
,
Muzinska B.
), s. 485-492
artykuł:
Microstructure of longissimus lumborum muscle and selected characteristics of lamb carcass and meat quality
(
Klosowska D.
,
Dankowski A.
,
Klosowski B.
,
Belzerowska P.
,
Stepka D.
), s. 493-502
artykuł:
Evaluation of the usability of white-blue Belgian and Angus cattle for improving black-white cattle meat performance
(
Wronski M.
,
Pogorzelska J.
,
Kijak Z.
,
Groth I.
,
Korzeniowski W.
,
Ostoja H.
), s. 503-510
artykuł:
Application of small angle X-ray scattering [SAXS] for analysis of milled and ectruded oat grains
(
Pikus S.
,
Kobylas E.
,
Mazurkiewicz J.
), s. 511-518
artykuł:
Spectrophotometric and polarographic measurements of indigo carmine and its determination in colour mixtures present in food jellies
(
Maslowska J.
,
Janiak J.
), s. 519-526
artykuł:
Effect of detergents on activity of endolipases from Rhizomucor miehei and Yarrowia lipolytica 2 - short report
(
Adamczak M.
,
Bednarski W.
), s. 527-531
artykuł:
A rapid method for measurement of total antioxidant status of selected cereal grains - short report
(
Zielinski H.
,
Honke J.
,
Latosz A.
,
Troszynska A.
,
Ciska E.
,
Waszczuk K.
,
Szawara-Nowak D.
,
Kozlowska H.
), s. 533-538
artykuł:
Evaluation of immunoreactivity of selected legume seed proteins - short report
(
Szymkiewicz A.
,
Jedrychowski L.
), s. 539-544
artykuł:
Blood levels of glucose, lipids, and lipoproteins in post-mastectomy women before and after health-promoting education
(
Friedrich M.
), s. 545-554
artykuł:
The level of knowledge on food and nutrition among children in elementary and secondary schools
(
Szponar L.
,
Stos K.
), s. 555-565
artykuł:
Dietary habits of students from two universities
(
Wadolowska L.
,
Przyslawski J.
,
Cichon R.
,
Duda G.
), s. 567-577
artykuł:
Daily intake of salt and cholesterol in primary schoolchildren
(
Hamulka J.
,
Kosiorek K.
,
Gronowska-Senger A.
), s. 579-589
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.