Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
Rocznik
2009
Tom
17
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of indolebutyric acid on root regeneration and seedling survival after transplanting of three Pistacia species
(
Mobli M.
,
Baninasab B.
), s. 5-13
artykuł:
In vitro micropropagation of 'Khalas' date palm [Phoenix dactylifera L.], an important fruit plant
(
Aslam J.
,
Khan S. A.
), s. 15-27
artykuł:
Shoot multiplication and plant regeneration of guava [Psidium guajava L.] from nodal explants on in vitro raised plantlets
(
Rai M. K.
,
Jaiswal V. S.
,
Jaiswal U.
), s. 29-38
artykuł:
The usefulness of four rootstocks for the production of maiden peach trees
(
Swierczynski S.
,
Stachowiak A.
), s. 39-48
artykuł:
Effect of different tree training systems on growth and yielding of two apple cultivars
(
Rutkowski K.
,
Kantorowicz-Bak M.
,
Pacholak E.
), s. 49-59
artykuł:
Growth of peach trees on Pumiselect rootstock, in the first years after planting
(
Szewczuk A.
,
Gudarowska E.
), s. 61-66
artykuł:
Effect of organic fertilizers on sesceptibility of potted durian seedlings to Ohytophthora diseases
(
Muryati
,
Octriana L.
,
Emilda D.
,
Santoso P. J.
,
Sunarwati D.
), s. 67-77
artykuł:
Potassium effect on ion leakage, water usage, fruit yield and biomass production by strawberry plants grown under NaCl stress
(
Khayyat M.
,
Vazifeshenas M. R.
,
Rajaee S.
,
Jamalian S.
), s. 79-88
artykuł:
Influence of substrate on yield and chemical composition of highbush blueberry fruit cv. 'Sierra'
(
Ochmian I.
,
Grajkowski J.
,
Skupien K.
), s. 89-100
artykuł:
Influence of ripening time on fruit chemical composition of two blue honeysuckle cultigens
(
Skupien K.
,
Ochmian I.
,
Grajkowski J.
), s. 101-111
artykuł:
Effect of different sucrose and nitrogen levels in the medium on chlorophyll and anthocyanin content in Clematis pitcheri shoots cultured in vitro at different temperatures
(
Kawa-Miszczak L.
,
Wegrzynowicz-Lesiak E.
,
Gabryszewska E.
,
Saniewski M.
), s. 113-121
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.