Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2009
Tom
07
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Tylko cztery polskie firmy gastronomiczne obecne sa na Gieldzie Papierow Wartosciowych. Notowana gastronomia
(
Mroziak P.
), s. 22-24
artykuł:
Piece konwekcyjno-parowe znacznie obnizaja koszt prowadzenia lokalu gastronomicznego. Serce nowoczesnej kuchni
(
Bozym M.
), s. 26-27
artykuł:
Terminale platnicze daja wieksza kontrole nad platnosciami w lokalu. Plastikowy standard
(
Bozym M.
), s. 28-29
artykuł:
Prewencyjne serwisowanie klimatyzacji moze o 20 proc. zmniejszyc rachunki za energie. Sprawniejsze chlodzenie
(
Mroziak P.
), s. 30-31
artykuł:
Koszt wyposazenia restauracji w drobny sprzet gastronomiczny to nawet 50 tys. zl. Drobny nie znaczy nieistotny
(
Mroziak P.
), s. 32-33
artykuł:
Punktem centralnym lokalu jest lada barowa ze stolkami - hockerami. Lokal musi miec swoj klimat
(
Bozym M.
), s. 34-35
artykuł:
Krewetki liderem popularnosci wsrod owocow morza. Frutti di mare po polsku
(
Mroziak P.
), s. 36-37
artykuł:
W domach kroluje czarna, zamawiajac herbate w lokalu klienci chetnie siegaja po inne warianty. Herbaciane wariacje smakowe
(
Marczuk J.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.