Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Qualitative and quantitative changes of thiamine in turkey meatballs in the presence of potassium iodide
(
Szymandera-Buszka K.
,
Waszkowiak K.
)
artykuł:
Attempt to obtain beverage containing viable lactic acid bacteria and estimation of their survival ability at the selected temperatures
(
Wzorek W.
,
Bonin S.
,
Koskowska J.
)
artykuł:
Production of extracellular enzymes by low-protease mutants of Trichoderma reesei
(
Janas P.
)
artykuł:
Liquefaction of starch by thermostable alpha-amylase
(
Slominska L.
,
Wisniewska D.
,
Grzeskowiak A.
)
artykuł:
Charakterystyka chemiczna maltodekstryn o malym rownowazniku glukozowym otrzymanych przez hydrolize skrobi ziemniaczanej za pomoca alfa-amylaz
(
Krzyzaniak W.
,
Olesienkiewicz A.
,
Bialas W.
,
Slominska L.
,
Jankowski T.
,
Grajek W.
), s. 5-15
artykuł:
Wplyw aglomeracji na wlasciwosci ogolne wieloskladnikowej zywnosci w proszku
(
Kowalska J.
,
Lenart A.
), s. 27-36
artykuł:
Wlasciwosci plyniecia wybranych spozywczych materialow sypkich
(
Domian E.
,
Milczarski L.
), s. 37-46
artykuł:
Charakterystyka parametrow termodynamicznych reakcji kopigmentacji antocyjanow z flawonoidami
(
Bakowska A.
,
Oszmianski J.
,
Kucharska A. Z.
), s. 57-65
artykuł:
Badania wlasciwosci reologicznych oraz oceny sensorycznej modelowego wyrobu miesno-owsianego o walorach dietetycznych
(
Dolatowski Z. J.
,
Stasiak D. M.
,
Pisarek S.
), s. 67-75
artykuł:
Ubytki masy tusz wieprzowych podczas poubojowego wychladzania w zaleznosci od stopnia ich umiesnienia
(
Gejdel J.
,
Korzeniowski W.
), s. 77-84
artykuł:
Wplyw dodatku kappa-karagenu, izolatu bialka sojowego i blonnika pszennego na jakosc technologiczna niskotluszczowych kielbas drobno rozdrobnionych
(
Adamczak L.
,
Slowinski M.
,
Rucinski M.
), s. 85-93
artykuł:
Porownanie przydatnosci odmian jablek do produkcji plastrow o malym stopniu przetworzenia
(
Bieganska-Marecik R.
,
Czapski J.
), s. 115-127
artykuł:
Wplyw moczenia w wodzie utlenionej oraz pakowania w atmosferze modyfikowanej na przedluzenie trwalosci selera korzeniowego malo przetworzonego
(
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Czapski J.
,
Czaczyk K.
,
Zielinska A.
), s. 129-137
artykuł:
Badanie jakosci prob czipsow ziemniaczanych pochodzacych z sieci handlowej
(
Wojcik-Stopczynska B.
,
Grzeszczuk M.
), s. 139-147
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.