Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1996
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Dodatki funkcjonalne dozwolone do stosowania w przetworstwie miesnym w Polsce
(
Slowinski M.
), s. 2
artykuł:
Coraz wieksza roznorodnosc. Przeglad substancji dodatkowych dozwolonych do stosowania w krajach Unii Europejskiej
, s. 6-7
artykuł:
Od straka do burgera
, s. 8
artykuł:
Nowe techniki rozszerzaja zakres stosowania. O wykorzystaniu bialek pszenicy w przetworach miesnych
, s. 10
artykuł:
Bialka mleka polepszaja wiazanie wody i tluszczu. Mozliwosci opracowania nowych produktow przy zastosowaniu bialek mleka, proszku mlecznego i proszku z serwatki
, s. 12-13
artykuł:
Przeciwbakteryjne dzialanie mleczanow. Przy wyzszej dawce produkt staje sie bardziej bezpieczny
, s. 14
artykuł:
Zelatyna - cos wiecej niz auszpik. O zastosowaniu bialka kolagenowego
, s. 18-19
artykuł:
Zastosowanie karagenow w produkcji wedzonek gotowanych. Polepszenie zwiazania wody
, s. 20
artykuł:
Zastosowanie koncentratow bialek sojowych. Doswiadczenia roznych krajow
, s. 24
artykuł:
Wroclawski TASPOL
, s. 30
artykuł:
Bydgoski MASARPOL
, s. 30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.