Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
InternorGa - nowosci zapewniaja oszczednosci kosztow
(
Jarofke H. J.
), s. 4
artykuł:
3.Targi Piwa i Napojow w Berlinie
, s. 16
artykuł:
Krakofood'98
, s. 16
artykuł:
Logistyka'98
, s. 17
artykuł:
Targi VINITALY w Weronie
, s. 18
artykuł:
Polfood'98
, s. 18
artykuł:
Ekonomiczne aspekty globalizacji w polskiej gastronomii
(
Maslowski A.
), s. 20
artykuł:
Walne zebranie czlonkow Ogolnopolskiego Stowarzyszenia Szefow Kuchni i Cukierni
(
Bienkowska M.
), s. 24-25
artykuł:
Nasz czlowiek na Wyspach Kanaryjskich
(
Pietruszewska K.
), s. 26
artykuł:
Glenfiddich - sto lat tradycji
, s. 27
artykuł:
Porownanie oznaczen klasyfikacyjnych win
, s. 32
artykuł:
Poczciwy ziemniak
(
Kowalczuk I.
), s. 33-36
artykuł:
Jak wyciagnac poznaniaka z domu?
(
Bienkowska M.
), s. 36-38
artykuł:
Wody mineralne
(
Kowalczuk I.
), s. 39-40
artykuł:
Mocktaile
(
Nowicki Z. T.
), s. 40-42
artykuł:
Po co komputer w gastronomii. Czesc II
(
Narczyk P.
), s. 43-44
artykuł:
Z dziejow kuchni polskiej
(
Pietruszewska K.
), s. 45
artykuł:
Nowe metody grzejnictwa w technologii gastronomicznej. Czesc III. Specyfika dzialania mikrofal i bezpieczenstwo pracy z kuchniami mikrofalowymi dla pracownikow i konsumentow
(
Zalewski S.
), s. 46-48
artykuł:
Przelom w duzych kuchniach
, s. 49-50
artykuł:
Zdrowo jest odzywiac sie drobiem
, s. 51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.