Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2008
Tom
07
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Comparison of the growth of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum species in media supplemented with selected saccharides including prebiotics
(
Goderska K.
,
Nowak J.
,
Czarnecki Z.
), s. 5-20
artykuł:
The effect of pre-treatment, temperature and length of frozen storage on the retention of chlorophylls in frozen brassicas
(
Kmiecik W.
,
Lisiewska Z.
,
Slupski J.
,
Gebczynski P.
), s. 21-34
artykuł:
Waste products from fruit and vegetable processing as potential sources for food enrichment in dietary fibre
(
Nawirska A.
,
Uklanska C.
), s. 35-42
artykuł:
Influence of hydrocolloids on quality of baked goods
(
Kohajdova Z.
,
Karovicova J.
), s. 43-49
artykuł:
The effect of selected technological additives on improvement of shelf life of ground meat
(
Kaczmarek-Duszek J.
,
Bilska A.
,
Krysztofiak K.
,
Uchman W.
), s. 51-61
artykuł:
Physicochemical and sensory characteristics of sheep kefir during storage
(
Cais-Sokolinska D.
,
Dankow R.
,
Pikul J.
), s. 63-73
artykuł:
Content of odd-numbered carbon fatty acids in the milk of lactating women and in infant formula and follow-up formula
(
Martysiak-Zurowska D.
), s. 75-82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.