Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Utilization of microorganisms for production of monoacylglycerols
(
Bednarski W.
,
Kowalewska-Piontas J.
,
Adamczak M.
,
Zadernowski R.
)
artykuł:
Wheat flour proteins: composition, structure and functionality in breadmaking
(
Bushuk W.
)
artykuł:
Mass transfer during rehydration of dewatered apple [Malus domestica], pumpkin [Cucurbita pepo] and carrot [Daucus carota L.]
(
Lenart A.
,
Iwaniuk B.
)
artykuł:
Effect of cooking methods on vitamin C, nitrates and nitrites contents and sensory quality in Brussels sprouts
(
Czarniecka E.
,
Kowalska K.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Direct hydrolysis of milled Triticale grain. I. Liquefaction
(
Zajac A. M.
)
artykuł:
Resorcinolic lipids from cereal bran as natural antioxidants
(
Nienartowicz B.
,
Kozubek A.
)
artykuł:
Characteristics of pectin fractions and their changes during enzymatic processing of apple pulp
(
Drzazga B.
,
Mitek M.
,
Matuska D.
)
artykuł:
Effect of Triticale starch graininess on its physico-chemical properties
(
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Krawontka J.
)
artykuł:
Characterization of lipids from vegetable bio-oils. II. Thermokinetic evaluation of oxidative stabilities of some vegetable oils
(
Kowalski B.
,
Pienkowska H.
,
Zadernowski R.
)
artykuł:
Toxic effect of distilled water on bacteria
(
Koterska B.
,
Bielecka M.
,
Hnatkowska M.
,
Derejska-Benedict K.
,
Biedrzycka E.
)
artykuł:
Nutritional effect of various kinds of cow milk protein coagulates and fat in diet in rats. II. Internal organs weight, lipid content in the liver and cholesterol level in blood serum
(
Nitecka E.
,
Tymolewska-Niebuda B.
)
artykuł:
Wheat flour proteins:composition, structure and functionality in breadmaking
(
Bushuk W.
), s. 5-23
artykuł:
Direct hydrolysis of milled Triticale grain I.Liquefaction
(
Zajac A. M.
), s. 33-39
artykuł:
Characteristics of pectin fractions and their changes during enzymic processing of apple pulp
(
Drzazga B.
,
Mitek M.
,
Matuska D.
), s. 41-50
artykuł:
Characterization of lipids from vegetable bio-oils II.Thermokinetic evaluation of oxidative stabilities of some vegetable oils
(
Kowalski B.
,
Pienkowska H.
,
Zadernowski R.
), s. 61-68
artykuł:
Mass transfer during rehydration of dewatered apple [ Malus domestica ] ,pumpkin [ Cucurbita pepo ] and carrot [ Daucus carota L.]
(
Lenart A.
,
Iwaniuk B.
), s. 69-76
artykuł:
Nutritional effect of various kinds of cow milk protein coagulates and fat in diet in rats II.Internal organs weight, lipid content in the liver and cholesterol level in blood serum
(
Nitecka E.
,
Tymolewska-Niebuda B.
), s. 77-83
artykuł:
Effect of cooking methods on vitamin C, nitrates and nitrites contents and sensory quality in brussels sprouts
(
Czarniecka E.
,
Kowalska K.
,
Zalewski S.
), s. 85-92
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.