Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1996
Tom
48
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Bursztynowy As dla Pozmeatu
, s. 13-14
artykuł:
Rozmawiamy z Miroslawem Szulcem prezesem Zakladow Miesnych Morliny SA w Ostrodzie
(
Lekawski K.
), s. 15-17
artykuł:
Mieso drobiowe- zapiski technologa
(
Panasik M.
,
Swiderska J.
), s. 20-21
artykuł:
Trafne innowacje asortymentowe w przemysle drobiarskim
(
Kijowski J.
), s. 22-24
artykuł:
Zasady wprowadzania i funkcjonowania zakladowego systemu zarzadzania jakoscia. Czesc I
(
Pasternak K.
), s. 25-27
artykuł:
Wedzenie produktow miesnych. Podstawy procesu, trendy rozwojowe
(
Borys A.
), s. 28-31
artykuł:
Okreslenie potencjalnych krytycznych punktow kontroli w produkcji wedlin i konserw
(
Kowalski Z.
), s. 32-33
artykuł:
Techniczne uwarunkowania dopuszczenia zakladu miesnego do eksportu na rynek Unii Europejskiej
(
Kedra L.
), s. 34-35
artykuł:
Podstawowe zalozenia programu rozwoju hodowli bydla miesnego w Polsce
(
Zieba S.
), s. 39-41
artykuł:
Przydatnosc wloskich ras bydla miesnego do krzyzowan towarowych z bydlem CB
(
Sakowski T.
,
Reklewski Z.
), s. 42-44
artykuł:
XLI Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii w San Antonio. II. Sesja poswiecona wartosciom zywieniowym i jakosci miesa
(
Tyszkiewicz I.
), s. 45-46
artykuł:
XXV Swiatowy Kongres Weterynaryjny
(
Lis H.
), s. 48-49
artykuł:
50 lat przemyslu miesnego na Dolnym Slasku
(
Paszkiewicz M.
), s. 50-52
artykuł:
Rzemioslo rzezniczo-wedliniarskie - strategia dzialania
(
Pienkowski J.
), s. 54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.