Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Opakowanie
Rocznik
1996
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Federacja Organizatorów Wystaw Opakowaniowych
(
Feldman M.
)
artykuł:
Historia kodów kreskowych
(
Kosmacz-Chodorowska A.
)
artykuł:
Aktualne informacje o etykietach i etykietowaniu
(
Feldman M.
)
artykuł:
Światowy Kongres Opakowań "Worldstar 1995"
(
Feldman M.
)
artykuł:
Pomysł na opakowanie. Rozmowa z mgr. inż. Tadeuszem Romanowiczem, prezesem Stowarzyszenia Producentów i Użytkowników Materiałów Opakowaniowych i Opakowań PROPAK, redaktorem naczelnym miesięcznika "Opakowanie". Rozmawia Henryk Piekut
(
Piekut H.
)
artykuł:
Opakowania w internecie
(
Feldman M.
)
artykuł:
System EAN - co słychać u innych?
(
Kosmacz-Chodorowska A.
)
artykuł:
Uszlachetnianie druków przez lakierowanie lakierami drukowymi i dyspersyjnymi oraz laminowanie
(
Niessner G.
)
artykuł:
Nowości z CCK
(
Kosmacz-Chodorowska A.
)
artykuł:
Estetyka i jakość. Rozmowa z mgr. inż. Tadeuszem Romanowiczem, prezesem Stowarzyszenia Producentów i Użytkowników Materiałów Opakowaniowych i Opakowań PROPAK
(
Forowicz K.
)
artykuł:
Marketingowe funkcje opakowan
(
Szymczak J. J.
), s. 13-15
artykuł:
System pakowania produktow zywnosciowych w atmosferze modyfikowanej [MAP]
(
Czerniawski B.
,
Sarzynski W.
), s. 17-20
artykuł:
Srodowisko naturalne a opakowania
(
Ramsland T.
), s. 22-25
artykuł:
Projekt modelu obliczeniowego ekobilansu opakowan
(
Jakowski S.
), s. 28-29
artykuł:
Wymagania stawiane opakowaniom przez producentow, marketingowcow, sprzedawcow i konsumentow
(
Hales C. F.
), s. 32-33
artykuł:
Ksztalcenie kadry inzynierskiej w zakresie opakowan w Niemczech
(
Jakucewicz S.
), s. 42-43
artykuł:
Nowoczesne opakowania do czekoladek, pieczywa cukierniczego, przekasek, produktow sniadaniowych i chleba
(
Feldman M.
), s. 54-59
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.