Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Kompromis osiagniety
(
Wojciechowski T.
), s. 8-9
artykuł:
Polska zywnosc to Mercedesy
(
Szafraniec G.
), s. 10-11
artykuł:
Pestycydy a bezpieczenstwo zywnosci
(
Ludwicki J. K.
), s. 12-14
artykuł:
Dobrowolnosc polskich norm
, s. 14
artykuł:
Problemy bezpieczenstwa i higieny zywnosci w programie SAPARD i w funduszach strukturalnych dla rolnictwa. Cz.I
(
Babuchowski A.
), s. 16-17
artykuł:
Harmonizacja w Resorcie Zdrowia
(
Grochowska M.
), s. 18-19
artykuł:
Nowe polskie regulacje prawne dotyczace higieny i bezpieczenstwa zywnosci
(
Turlejska H.
), s. 20-23
artykuł:
Kosciol katolicki a GMO
(
Marciniak E.
), s. 24-25
artykuł:
Zasady HACCP
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 26-27
artykuł:
Hellena: wygrywamy jakoscia
(
Wojciechowski T.
), s. 28-30
artykuł:
AQAP w Sokolow S.A. Wymagania jakosciowe NATO
(
Wierzbicki S.
), s. 31
artykuł:
Mycie i dezynfekcja w ramach HACCP
(
Michalski M.
), s. 32-33
artykuł:
Potrzeba szkolen i egzaminow
(
Michalak G.
), s. 34-35
artykuł:
Gospodarka odpadami niebezpiecznymi
(
Kuzynowski W.
), s. 35-36
artykuł:
Substancje dodatkowe w wyrobach cukierniczych i ciastkarskich
(
Gajda J.
,
Jarecka J.
), s. 38-40
artykuł:
Bezpieczenstwo poparte gwarancjami. Cz.III
(
Cwiek-Ludwicka K.
), s. 41
artykuł:
Higiena na bazarach i w handlu okreznym
(
Stopnicka B.
), s. 42-43
artykuł:
Warsztaty HACCP
, s. 44-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.