Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1996
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Produkty najwyzszej jakosci
, s. 2
artykuł:
Obowiazkowe badanie miesnosci swin
, s. 2
artykuł:
Pekpol inwestuje
, s. 4
artykuł:
IV Ogolnopolski Konkurs Drobiarski rozstrzygniety
, s. 4
artykuł:
Udana spolka hodowcow. Z wizyta w Ciechanowskich Zakladach Drobiarskich Cedrop sp.zo.o.
, s. 6-7
artykuł:
Choroba bydla BSE - sytuacja obecna. Spojrzenie wstecz i w przyszlosc z naukowego punktu widzenia
, s. 8-10
artykuł:
Sterylizacja w autoklawach wysokocisnieniowych
, s. 10
artykuł:
Podstawy technologii wedzenia. Dzialanie roznych substancji chemicznych na produkt
, s. 12-13
artykuł:
Wedzenie - to rowniez nadawanie aromatu.Aspekty zdrowotne i ochrony srodowiska podczas wedzenia przetworow miesnych
, s. 14-15
artykuł:
Klimatyzowanie, dojrzewanie, wedzenie i ogrzewanie w jednym cyklu roboczym. Roznorodnosc koncepcji maszyn i urzadzen umozliwia racjonalna prace
, s. 16-18
artykuł:
Kociol warzelny wcale sie nie wysluzyl. O obrobce cieplnej miesa i wedlin
, s. 19
artykuł:
Warunki obrobki termicznej rzutuja na jakosc produktu. Polepszenie jakosci poprzez optymalizacje technologii
, s. 22
artykuł:
Bezproblemowy zamiennik tluszczu. Doswiadczenia zwiazane ze stosowaniem pektyny oraz innych srodkow zageszczajacych
, s. 28
artykuł:
Zastosowanie koncentratow bialek sojowych w przemysle miesnym. Doswiadczenia roznych krajow. Czesc II
, s. 30-34
artykuł:
Potencjal glikolityczny miesni i jakosc surowca rzeznego u swin zroznicowanych genotypem wrazliwosci halotanowej na stres
(
Kocwin-Podsiadla M.
,
Przybylski W.
), s. 35-36
artykuł:
Wplyw zawartosci tluszczu na barwe i wiazania wody w kielbasach parzonych
, s. 36
artykuł:
Przetwarzanie miesa mrozonego na kielbase parzona
, s. 36-37
artykuł:
Ochrona prawna zwierzat uzytkowych
, s. 37
artykuł:
Azotyny a opoznianie jelczenia
, s. 37
artykuł:
Zarzadzenia regulujace sprzedaz nowych i uzywanych krajalnic
, s. 38
artykuł:
Odziez ochronna zapobiega przechlodzeniu organizmu
, s. 39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.