Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Ichthyologica et Piscatoria
Rocznik
1993
Tom
23
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ceremony of conferral of the honorary doctorate upon Professor Zbigniew Kabata, Ph.D.
, s. 3-18
artykuł:
Reserve of oocytes of protoplasmatic growth in the ovaries of bream, Abramis brama [L.], females from Lake Kortowskie and Lake Blanki
(
Kopiejewska W.
), s. 19-32
artykuł:
Fecundity and reserve of the oocytes of protoplasmatic growth in the ovaries of bream, Abramis brama [L.], females in two Konin Lakes
(
Kopiejewska W.
,
Jankun M.
,
Mrowinska I.
), s. 33-54
artykuł:
Carotenoids in fish. 50. Cyprinidae - Planktonophages: Alburnus alburnus, Alburnoides bipunctatus and Leucaspius delineatus
(
Czeczuga B.
), s. 55-66
artykuł:
Estimate of spawning biomass of anchovy, Engraulis encrasicolus, in the eastern part of Adriatic from 1989 to 1990 by means of egg surveys
(
Dulcic J.
,
Cetinic P.
), s. 67-76
artykuł:
Food of bream, Abramis brama [L.] and white bream, Blicca bjoerkna [L.] in Zegrzynski Dam Reservoir
(
Tadajewska M.
), s. 77-101
artykuł:
Effect of fishing season on total count of cold-tolerant microbes on iced baltic herring
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 103-111
artykuł:
A preliminary evaluation of health condition of eel [Anguilla anguilla L.] from the Szczecin Lagoon in 1971-1973 and 1982-1983
(
Orecka-Grabda T.
), s. 113-129
artykuł:
Determination of oxygen conditions in rearing carp [Cyprinus carpio L.] larvae
(
Wozniewski M.
), s. 131-137
artykuł:
Sperm quality of grayling [Thymallus thymallus L.] under natural conditions and in ponds
(
Formicki K.
,
Kowalewski M.
,
Sobocinski A.
,
Winnicki A.
), s. 139-145
artykuł:
Activation and motility of spermatozoa of vendance [Coregonus albula L.]
(
Winnicki A.
,
Formicki K.
), s. 147-152
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.