Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2010
Tom
08
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zaawansowane plany ekspansji. Polski rynek gastronomiczny jeszcze nie jest do konca uporzadkowany
(
Mroziak P.
), s. 28-29
artykuł:
Odrobina szalenstwa w menu
(
Bozym M.
), s. 30-31
artykuł:
Design i funkcjonalnosc. Mniej klasyki, wiecej nowoczesnosci
(
Mroziak P.
), s. 32
artykuł:
Tekturowy marketing. Komunikacja tresci reklamowych i budowanie wizerunku
(
Mroziak P.
), s. 36
artykuł:
Jedno urzadzenie - wiele funkcji. Nowe piece ulatwiaja prace m. in. dzieki wprowadzeniu paneli elektronicznych
(
Bozym M.
), s. 39-40
artykuł:
Przedluzyc sezon w ogrodku. Zastosowanie parasoli grzewczych moze podniesc obroty lokalu nawet o 70 proc.
(
Bozym M.
), s. 41
artykuł:
Pasta z zyskiem. Penne, spaghetti i tagliatelle to okolo 75 proc. calej sprzedazy dla lokali
(
Mroziak P.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.