Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
GMO - szansa rozwoju polskiego rolnictwa? Fakty i mity
(
Jurga R.
), s. 3-6
artykuł:
Projekt ustawy Prawo o organizmach genetycznie modyfikowanych
, s. 6-7
artykuł:
Konferencja prasowa pt. 'Co polscy rolnicy sadza o GMO?'
, s. 8
artykuł:
Znaczenie zboz w zywieniu czlowieka
(
Pasch G.
), s. 9-10
artykuł:
Harmonizacja przepisow dotyczacych oswiadczen zywnosciowych w UE [rozporzadzenie nr 1924-2006]
(
Jurga R.
), s. 11-12
artykuł:
Kukurydza. Czesc 2. Wlasciwosci fizyczne pojedynczych ziarniakow
(
Gasiorowski H.
), s. 13-14
artykuł:
Jak byc dobrze przygotowanym do produkcji 'zielonej energii'
(
Fleck D. M.
), s. 15-16
artykuł:
Zmiany w funkcjonowaniu polskiego sektora zbozowego w latach 1990-2006
(
Jurga R.
), s. 22-24
artykuł:
Kukurydza - kryzys przejsciowy czy dlugoterminowy?
(
Judzinski B.
), s. 25-26
artykuł:
Gryka jako alternatywa dla pszenicy
, s. 27
artykuł:
Mozliwosci uzupelnienia niedoborow zboz na rynku Wspolnoty
(
Borek M.
), s. 28-29
artykuł:
Czechy - sytuacja w sektorze zbozowym, paszowym, mlynarskim i biopaliw
, s. 29-30
artykuł:
Bilans rynku zbozowego w Rosji
, s. 30-31
artykuł:
GAFTA - znaczaca pozycja w organizacji swiatowego obrotu zboza i wytyczaniu standardow
, s. 31-32
artykuł:
Rozwoj sytuacji na rynku pasz Unii Europejskiej w 2007 r.
, s. 33-34
artykuł:
Wykorzystanie wysokoblonnikowych frakcji jeczmienia do wzbogacania makaronu [czesc 3]
(
Dexter J.
), s. 36-37
artykuł:
Struktura i perspektywy rozwoju rosyjskiego rynku makaronow
(
Turkowski S.
), s. 37-38
artykuł:
Teff - zboze afrykanskie, z ktorego wyrabia sie indzere
(
Bogaczynski K.
), s. 38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.