Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2001
Tom
45
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Krones - podwojny jubileusz
(
Przegalinska M. J.
), s. 1
artykuł:
Natura w sluzbie zdrowia
, s. 2
artykuł:
Partner w przemysle napojowym juz od 90 lat
(
Przegalinska M. J.
), s. 5-6
artykuł:
Ricco - kompleksowa oferta dla przetworstwa warzyw i owocow
(
Bortkun J.
), s. 8-10
artykuł:
Munksjo Packaging - oferta uniwersalna
(
Bortkun J.
), s. 12-13
artykuł:
Solidny partner - Spolex
, s. 15
artykuł:
Klarowanie, stabilizacja i filtracja - odpowiedni partner dla lepszej przyszlosci
, s. 16-17
artykuł:
IBPRS oferuje przemyslowi nowoczesne energooszczedne technologie
, s. 20
artykuł:
Nowoczesne sterylizatory produkcji F.M.S. Spomasz Pleszew SA
(
Kowalski J.
,
Jabczynski J.
,
Balcer K.
,
Blaszczak K.
), s. 23-24
artykuł:
Negocjacje z Unia Europejska w sprawach rolnictwa - problemy i wyzwania
(
Przegalinska M. J.
), s. 27-29
artykuł:
Rola Kancelarii Prezydenta RP w kreowaniu polityki rolnej
(
Przegalinska M. J.
), s. 30-31
artykuł:
Restrukturyzacja firmy przez outsourcing
(
Pawlak J.
), s. 32-35
artykuł:
Fundusze strukturalne Unii Europejskiej . Cz.6
(
Bortkun O.
), s. 36-37
artykuł:
Aktualne kierunki rozwoju i zastosowan analizy sensorycznej zywnosci i napojow
(
Barylko-Pikielna N.
), s. 38-41
artykuł:
Rejonizacja uprawy chmielu w Polsce
(
Migdal J.
), s. 41-43
artykuł:
Ksztaltowanie wlasciwosci sensorycznych piwa przez dobor warunkow fermentacji
(
Campbell I.
), s. 44-46
artykuł:
Piwo- metody badan
(
Poplawska U.
), s. 47-48
artykuł:
Prywatyzacja sektora spirytusowego
, s. 48
artykuł:
Seminarium gorzelnicze w Bydgoszczy
(
Bortkun O.
), s. 49
artykuł:
Rynek swiezych i przetworzonych grzybow uprawnych w Polsce
(
Kubiak K.
), s. 50-52
artykuł:
Pomoc Rzadu dla sektora MSP w 2001 r.
(
Bortkun O.
), s. 53
artykuł:
Gotowa zupa w kartonie. Prawdziwy fenomem rynku zup
(
Wojcicki M.
), s. 54-55
artykuł:
Wybrane prezentacje XII Miedzynarodowego Sympozjum Suszarnictwa
(
Piotrowski D.
), s. 56-58
artykuł:
ACNielsen. Rynek napojow bezalkoholowych
(
Gasiorowska B.
), s. 58
artykuł:
Bag in box - zarys technologii pakowania
(
Plocki W.
), s. 59-60
artykuł:
IV Sympozjum. Soki, soki zageszczone i napoje - w okresie przedakcesyjnym do Unii Europejskiej - Zakopane, 3-6 pazdziernika 2001 r.
(
Gadzinski M.
), s. 61-62
artykuł:
Profesor Witold Plocharski
, s. 63-64
artykuł:
Seminarium SITSpoz. z udzialem Kancelarii Prezydenta RP
, s. 64
artykuł:
Informacja o wynikach kontroli jakosci i prawidlowosci oznakowania napojow bezalkoholowych ze szczegolnym uwzglednieniem sokow z owocow poludniowych. [2]
, s. 65-66
artykuł:
Napoje dla doroslych [...i nie tylko]
(
Bogacz A.
), s. 67
artykuł:
Widziane z Wiejskiej. Cz.1
(
Pokrywka T.
), s. 68-69
artykuł:
Vinexpo 2001 prawdziwa stymulacja rynku
(
Lukaszewicz K.
), s. 70-71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.