Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Dostosowanie regulacji rynku zbozowego w Polsce do systemu Unii Europejskiej - implikacje dla branzy zbozowo-mlynarskiej
(
Kisiel M.
), s. 2-4
artykuł:
Sytuacja w polskim handlu zagranicznym zboz i ich przetworow
, s. 5-6
artykuł:
Przemysl mlynarski w Japonii
(
Zawadzki K.
), s. 6
artykuł:
Spozycie maki w USA
, s. 6
artykuł:
Postep w produkcji gotowych mieszanek maki wypiekowej
(
Tyburcy A.
), s. 7-8
artykuł:
Kuskus
(
Abdalla M.
), s. 9-10
artykuł:
Mozliwosci poprawy jakosci maki w mlynie
(
Jurga R.
), s. 11-12
artykuł:
Technologia przerobu owsa na platki dla zakladow o malej i sredniej zdolnosci przerobowej
(
Kowalewski W.
), s. 13-17
artykuł:
Rozdrabnianie udarowe i sortowanie maki w strumieniu powietrza - szansa wzbogacania maki w bialko
(
Kostecki Z.
), s. 18-19
artykuł:
Separator drobnych czastek Turboplex firmy Alpine
(
Tyburcy A.
), s. 20
artykuł:
Rozmowa z Wladyslawem Medrkiem - czlonkiem Zarzadu Glownego Stowarzyszenia Mlynarzy RP
(
Banecka E.
), s. 23
artykuł:
Jakosc surowca - jakosc maki
(
Banecka E.
), s. 24
artykuł:
Wizytowki naszych mlynow
(
Banecka E.
), s. 26
artykuł:
Polscy mlynarze w Izraelu
(
Napiorkowski L.
), s. 27
artykuł:
Podroz do Australii
(
Napiorkowski L.
), s. 28
artykuł:
Rozmowa z Boguslawem Wojcikiem - prezesem Polskiego Zwiazku Rzemiosla
(
Banecka E.
), s. 29
artykuł:
45 lat pracy dla mlynarstwa
(
Banecka E.
), s. 30
artykuł:
Wykrywanie szkodnikow magazynowych w przechowywanym zbozu i produktach jego przemialu
(
Ignatowicz S.
), s. 33-35
artykuł:
Kapturnik zbozowiec - grozny szkodnik magazynowy podlegajacy obowiazkowi zwalczania
(
Karnkowski W.
), s. 36-37
artykuł:
Mieszarki dla przemyslu paszowego na rynku europejskim
(
Tyburcy A.
), s. 38-41
artykuł:
Technika ekstruzji w przetworstwie pelnotlustej soi
, s. 42-43
artykuł:
Glowne problemy teorii i praktyki w produkcji makaronow. Czesc 2. Wplyw warunkow tworzenia ciasta i jego wytlaczania na jakosc makaronow
(
Miedwiediew G. M.
), s. 44-45
artykuł:
Jakosc nowych odmian pszenicy wprowadzonych w Niemczech w 1997 r.
(
Tyburcy A.
), s. 46-47
artykuł:
Wlasnosci wypiekowe maki chlebowej w zaleznosci od jej granulacji
(
Jurga T.
), s. 49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.