Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
1997
Tom
32
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wplyw parametrow przerobu nasion rzepaku na zawartosc lizyny dostepnej w srucie poekstrakcyjnej
(
Minkowski K.
,
Jablecki G.
), s. 93-101
artykuł:
Wplyw procesow rafinacyjnych na stabilnosc oksydatywna oleju rzepakowego. Czesc III. Proces odbarwiania
(
Platek T.
,
Wegrowski J.
,
Krygier K.
,
Jerzewska M.
), s. 102-110
artykuł:
Ksztaltowanie sie konsystencji oleju rzepakowego w toku przemyslowego uwodornienia
(
Jakubowski A.
,
Braczko M.
), s. 111-126
artykuł:
Czystsza produkcja szansa rozwoju gospodarczego
(
Niewiadomska U.
), s. 127-131
artykuł:
Sitosterol kontra cholesterol
(
Jakubowski A.
,
Braczko M.
), s. 132-135
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.