Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Instytut Zootechniki
Rocznik
1992
Tom
30
Numer
3-6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-6
artykuł:
Uwarunkowania genetyczne i zywieniowe wplywajace na jakosc zywca wolowego
(
Trela J.
,
Choroszy Z.
,
Choroszy B.
), s. 5-21
artykuł:
Miesnosc tusz roznych genotypow swin przy stalym zywieniu
(
Rozycki M.
,
Orzechowska B.
), s. 22-35
artykuł:
Wplyw intensywnosci i technologii zywienia na jakosc rzezna tusz buhajow, wolcow i jalowek
(
Rohrmoser G.
), s. 36-65
artykuł:
Dodatki paszowe w zywieniu trzody chlewnej
(
Korniewicz A.
), s. 66-90
artykuł:
Dodatki paszowe w zywieniu drobiu
(
Korelski J.
), s. 91-111
artykuł:
Schorzenia bydla, trzody chlewnej i owiec powstale na tle zywieniowym
(
Matzke P.
), s. 112-120
artykuł:
Uwarunkowania termiczne wplywajace na jakosc zywca drobiowego
(
Herbut E.
), s. 121-127
artykuł:
Jakosc tusz jagniecych roznych ras owiec i ich mieszancow w zaleznosci od systemu tuczu i wieku przy uboju
(
Kniec W.
,
Krupinski J.
,
Knapik J.
), s. 128-139
artykuł:
Aktualne zmiany norm handlowych dla bydla, owiec i trzody chlewnej w EWG i Niemczech
(
Huber F.
), s. 140-153
artykuł:
Metody oceny jakosci i wartosci pokarmowej pasz dla przezuwaczy
(
Antoniewicz A.
), s. 154-167
artykuł:
Stosowanie oceny pasz w praktyce doradczej
(
Rohrmoser G.
), s. 168-200
artykuł:
Prawo paszowe oraz urzedowa kontrola pasz w EWG i Niemczech
(
Huber F.
), s. 201-211
artykuł:
Prawo paszowe w Wielkiej Brytanii
(
Brzoska F.
), s. 212-231
artykuł:
Uregulowania organizacyjno-prawne niezbedne dla wlasciwego wytwarzania pasz tresciwych
(
Pres J.
), s. 232-238
artykuł:
Wytyczne Rady Europejskiej Wspolnoty Gospodarczej z dnia 19.11.1991 roku o ochronie zwierzat podczas transportu
(
Matzke P.
), s. 239-249
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.