Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Odmiany pszenicy odpowiednie dla przemyslu mlynarsko-piekarskiego. Stan aktualny, wyniki badan zbiorow z lat 2000-2002
(
Kaczynski L.
), s. 6-11
artykuł:
Odmiana pszenicy ozimej odpowiednia do produkcji ciastek
(
Kaczynski L.
), s. 11-12
artykuł:
Wartosc technologiczna ziarna pszenicy ozimej w zaleznosci od dawki nawozenia azotem
(
Podolska G.
), s. 12-14
artykuł:
HACCP - nowe obowiazki firm od 2004 r.
(
Kaminska M.
), s. 15
artykuł:
Konferencja na temat: Zboza-maka-pieczywo zorganizowana przez ICC Polska
(
Harasimowicz-Hermann G.
), s. 16
artykuł:
Ponizej przedstawiamy streszczenia niektorych referatow, ktore - zdaniem redakcji - powinny szczegolnie zainteresowac naszych czytelnikow
(
Jurga R.
), s. 17-22
artykuł:
Ekstrudery dwuslimakowe
(
Moscicki L.
), s. 23-25
artykuł:
Prawo paszowe jako czesc prawa spozywczego - ogolny zarys Dyrektywy UE Nr 178-2002
, s. 25
artykuł:
Akty prawne UE dotyczace interwencyjnego skupu i sprzedazy zboz
, s. 27
artykuł:
O makaronach w swietle niemieckich przepisow [wedlug stanu z poczatku 2002 r.]
, s. 28-29
artykuł:
Regulacje prawne dotyczace produkcji makaronow w Wielkiej Brytanii [stan prawny - lipiec 2001]
, s. 28
artykuł:
ARR bedzie interweniowac na rynku zboz
(
MK
), s. 30
artykuł:
Glowne zalozenia dzialan interwencyjnych na rynku zboz w 2003 r.
, s. 31-32
artykuł:
BIN - Firma Dobrej Roboty
, s. 33
artykuł:
Polskie Zaklady Zbozowe [PZZ] - gdyby funkcjonowaly, to mialyby wlasnie 55 lat
(
RoJ
), s. 33
artykuł:
Przemial ziarna pszenicy. Czesc 29. Charakterystyka jakosciowa maki pszennej
(
Jurga R.
), s. 35-38
artykuł:
Produkcja pasz przemyslowych w UE w 2002 roku
(
Kostecki Z.
), s. 39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.