Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1992
Tom
36
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Obecny stan zagrozen w przemysle spozywczym
(
Berdowski J. B.
,
Ellert M.
,
Wernikowska U.
), s. 3-5
artykuł:
Zagadnienia barwy piwa
(
Kadzielski F.
), s. 6-7
artykuł:
Seminarium firmy Vulcascot w Austrii dla przedstawicieli polskiego przemyslu piwowarskiego
(
Brydzynski A.
), s. 8-9
artykuł:
Jeszcze o akroleinie w spirytusach surowych
(
Falcman W.
), s. 10
artykuł:
Polskie preparaty amylolityczne w gorzelnich rolniczych
(
Zielinska K.
), s. 11-13
artykuł:
Rozwoj badan w zakresie biotechnologii zywnosci
(
Horubala A.
), s. 14-16
artykuł:
Substancje antyodzywcze w surowcach owocowych i warzywnych Czesc I
(
Porzucek H.
), s. 17-18
artykuł:
Kongres w USA z udzialem polskich specjalistow
(
Berdowski J. B.
), s. 21
artykuł:
Polfood '92 w Gdansku po raz pierwszy
, s. 24
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.