Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Komunikaty Rybackie
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Chow jesiotrow w gospodarstwach pstragowych
(
Kolman R.
,
Falkowski P.
,
Sidorowicz R.
), s. 1-3
artykuł:
Wyniki piecioletniego chowu karpi uzyskanych w wyniku sztucznej gynogenezy
(
Koldras M.
,
Mejza T.
,
Bieniarz K.
,
Mejza A.
), s. 3-6
artykuł:
Produkcja szczupaka w Rybackim Zakladzie Doswiadczalnym w Zatorze
(
Mejza A.
,
Koldras M.
,
Mejza T.
), s. 6-7
artykuł:
Cykl zyciowy solowca [Artemia sp.] oraz jego znaczenie dla rybactwa
(
Luczynski M. J.
,
Szczerbowski A.
), s. 7-10
artykuł:
Zmiany jakosciowe i ilosciowe w zespolach pasozytniczych w trakcie wzrostu ryb w chowie stawowym
(
Pojmanska T.
), s. 10-13
artykuł:
Naturalne tarlo sandacza w stawach karpiowych
(
Wojda R.
,
Sliwinski J.
,
Ciesla M.
), s. 13-16
artykuł:
Szczupak w gospodarce jeziorowej Pojezierza Brodnickiego
(
Pyka J.
), s. 16-17
artykuł:
Termiczne optimum wzrostu mlodocianej swinki, Chondrostoma nasus L.
(
Wolnicki J.
,
Gorny W.
), s. 18-19
artykuł:
Wplyw podawania paszy 17 alfa-metylotestosteronu na wyniki podchowu siei. II
(
Poczyczynski P.
,
Mamcarz A.
,
Kozlowski J.
,
Chybowski L.
,
Dostatni D.
), s. 19-21
artykuł:
Perccottus glehni w naszych wodach
(
Antychowicz J.
), s. 21-22
artykuł:
Tilapia [Cichlidae]. Cz.IV
(
Kucharczyk D.
,
Babiak I.
), s. 22-24
artykuł:
Akwakultura w Finlandii [2]: Centralny Osrodek Badawczy w Enonkoski
(
Babiak I.
), s. 24-26
artykuł:
Znakowanie ryb w Polsce w 1993 r.
(
Bartel R.
), s. 26-28
artykuł:
Urzadzenie nowych stref ochronnych infiltracyjnych ujec wody - pilna koniecznoscia
(
Bralczyk M.
), s. 28-30
artykuł:
Obrzezna zabudowa zbiornikow zaporowych
(
Wajdowicz Z.
), s. 30-32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.