Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Konkurs Wedlin - Wiosna 1999
(
Zawadzka K.
), s. 4
artykuł:
Wolowina kulinarna z Mazur
, s. 16-17
artykuł:
Czynniki wplywajace na jakosc kulinarnego miesa wolowego
(
Tyburcy A.
,
Pisula A.
), s. 20-22
artykuł:
Ocena wartosci rzeznej bydla
, s. 24-27
artykuł:
Przechowywanie miesa swiezego w warunkach chlodniczych
, s. 28-29
artykuł:
Biokonserwowanie miesa
, s. 36-39
artykuł:
Wplyw preparatu kolagenowego wytwarzanego ze skory swinskiej na wybrane wyrozniki technologiczne kutrowanych kielbas parzonych
(
Pietrasik Z.
,
Duda Z.
), s. 40-42
artykuł:
Sos sojowy suszony rozpylowo jako substancja wzmacniajaca smak
, s. 48-50
artykuł:
Zarzadzanie marka. [Czesc pierwsza]
(
Kotarbinski J.
), s. 54
artykuł:
Przystawka wilkowa typ 980 do nadziewarek slimakowych VEMAG-Robot HP
, s. 58
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.